Roland Bakker

Wie is Roland Bakker

Roland Bakker(1964) is manueel therapeut en kinder-manueeltherapeut, werkzaam in de vrijgevestigde praktijk. In 2007 viel de beslissing om de beslommeringen die een grote groepspraktijk met zich meebrengt achter zich te laten en zich te richten op zijn solopraktijk in Haarlem. Sinds 2013 is hij ook werkzaam in zijn praktijk aan huis in Spaarndam. De voordelen van een zeer kleinschalige praktijk bleken legio; beperkte administratieve rompslomp, geen overvolle agenda meer maar tijd en aandacht voor zijn patiënten.

Roland Bakker manueel therapeutIn Haarlem werkt Roland sinds 2008 samen met Miranda Teeuwen. Miranda is natuurgeneeskundig- en massagetherapeute. Samen verzorgen zij op regelmatige basis informatie-avonden voor aanstaande ouders over KISS & KIDD (tegenwoordig noemen we dit HCFS…). Tevens bieden de “korte lijntjes” binnen de praktijk de mogelijkheid voor direct overleg en een doelmatige multidisciplinaire aanpak als dit nodig mocht zijn.

Speciale interesse heeft Roland voor patienten met fibromyalgie, chronische vermoeidheid en chronische pijn. Deze patienten hebben vaak een jarenlange zoektocht achter de rug naar een oplossing binnen het reguliere medische circuit. Helaas worden de klachten meestal slechts (gedeeltelijk) onderdrukt met medicijnen die allerlei bijwerkingen hebben en ongeschikt zijn voor langdurig gebruik. In de praktijk van Roland Bakker wordt een uitgebreide inventarisatie van de klachten gemaakt en een individueel behandelplan opgesteld waarbij het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam absolute prioriteit heeft. Dit wordt bereikt door een combinatie van onder andere: manuele therapie, specifieke voedingssuplementen,  voedings- en leefstijladviezen. Hierbij wordt nauw samengewerkt met Miranda. Haar kennis en kunde is bij deze patienten van onschatbare waarde. Meer informatie vindt u hier.

Roland-17

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline
  • RSS
  • Facebook